background
Barack Obama

The land of the free and the home of the brave. Sam Peckinpahin, Martin Scorsesen ja Charles Mansonin kotimaa. Vastakohtien ja kontrastien maa. Paljon eri kansalaisuuksia, uskontoja ja pilvenpiirtäjiä.

Jack Welch, Bill Gates, Warren Buffett, Martin Luther King, Abraham Lincoln, Mark Twain, Henry David Thoreau, Ernest Hemingway, Thomas Edison, Elvis Presley, Bob Dylan, Muhammad Ali, Pete Sampras, Randy Couture, Paul Newman, Humphrey Bogart, Harrison Ford, John Travolta, Jack Nicholson, Clint Eastwood, Elizabeth Taylor...

Tämä on ylpeä, isänmaallinen ja moraalinen maa. Joka suhteessa maailman johtava valtio. Tässä maassa on kaikki: Ihmiset, osaaminen ja moraali. Ja Jumala, johon kansakunta luottaa.

Eddie Vedder laulaa Yhdysvaltojen kansallislaulun "The Star-Spangled Banner".

  • 1
  • 2
  • 4
  • 3

Klikkaa kuvaa hiirellä nähdäksesi suurennetun kuvan.

Yhdysvallat

Yhdysvaltalaisille tärkeitä asioita ovat koti, uskonto ja isänmaa. Ilmaisun- ja mielipiteenvapaus, hyväntekeväisyys, optimismi ja hyvä huumorintaju on myös osa amerikkalaista identiteettiä.

Yhdysvaltalaisia käsitteitä ovat suuryritykset General Electric, IBM, Microsoft, Boeing, Ford Motor Company, Apple Inc.

Yhdysvallat koostuu 50:stä osavaltiosta, joista väestöllisesti suurimmat ovat California, Texas, New York, Florida ja Illinois.

Harvardin, Princetonin, Yalen ja Columbian yliopistot ovat maailman parhaita.

Yhdysvallat
INFO